Hűtőközlekedési megoldások szakemberei

dc plus logo - lamberet hungaria

prima clima group

Termékeink

Zárt kisáru szállítók

Zárt kisáru szállítók

A raktér szigetelése optimalizál, így kifizetődő megoldás kisméretű zárt áru szállítókhoz

további infó

Alacsonypadlós járművek

Alacsonypadlós járművek

A legjobb rendelkezésre álló technológia az optimális terhelés és az ergonómia érdekében.

további infó

Járóképes alvázak

Járóképes alvázak

A NEW FRIGOLINE sorozat szigetelt felépítmény család járóképes alvázakhoz

további infó

15 gépjármű gyártó cég üzleti modelljeihez

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Velünk meg fogja találni az Önnek alkalmas kisáru szállítót

Válasszon a kínálatból

termekeink

Értékesítő hálózat

Hálózatunk egyik nagy erőssége, hogy tapasztalatuk és tudásuk segítségével közelebb tudnak kerülni az ügyfelekhez, így jobban megértik és kezelik a problémákat.

A Lamberet testreszabott hálózatával értékesíti termékeit Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és nem utolsó sorban Nagy Brittaniában, illetve támogatja a hosszútávú együttműködést partnereivel több, mint 40 országban világszerte.

Értékesítés

A termékek minősége, üzemeltetési költségek, földrajzi közelség, ügyfél vélemények elemzése, segítségnyújtás: folyamatosan követjük a közlekedés és az élelmiszerbiztonság követelményeihez tartozó szabályzások változását.

10 saját tulajdonú szervizünknek, valamint 350 elsődleges értékesítési partnerünknek köszönhetően, bárhol is tartózkodik, megtalálhat minket az úton.

 

Szolgáltatások

Finanszírozás, lízing, használt járművek, egyéb igény.

A Lamberet szolgáltatás azt jelenti, hogy az Ön igényeihez igazított, megfizethető és leginkább megfelelő megoldást kínáljuk.

Tervezés

A Lamberet magas szintű tervezési és gyártási folyamatokat egyaránt alkalmaz. Kutatási és fejlesztési központjaink a leghatékonyabb tervezési és digitális szimulációs szoftvercsomagokkal rendelkeznek.

A Lamberet összegyűjtötte mind azt a tudást és szakember gárdát, ami szükséges a magas szintű hűtős felépítmény gyártáshoz: műanyag gyártás, szigetelés befecskendezés, diekt extrudálás, indirekt sajtolás, porfestés, felépítmény összeszerelése és végül a hűtőberendezés beüzemelés.

Gyártás

Lamberet: a kézműves gyáróriás. 4 gyártási helyszín Európában, négyszer több lehetőség.

A Lamberet saját modelljeit vizsgálja, teszteli: folyamatosan testre szabja, fejleszti. A kézi munkaerő rugalmassága az ipari minőséggel és a következetességgel ötvözve.

Szállítási hőmérsékletek

Az élelmiszer szállítási szabályok különféle maximális hőmérsékleteket engedélyeznek, különféle termékek esetén. Figyelem! A következő adatok tájékoztató jellegűek.

A raktér hőmérséklet megválasztása a szállított terméknek megfelelően, valamint annak ellenőrzése az üzemeltető kötelessége és felelőssége.

Szállítási hőmérsékletek

Hűtőberendezés profiknak

A Lamberet egyesíti a tudás a technológiával, a legszigorúbb szállítási feltételekhez is.

A tapasztalat, az összeszereléshez használt anyagok, mint a speciális alumínium és rozsdamentes acél kombinációja, így biztosítva nagy szilárdságot a könnyű szerkezet mellé. Az egyedülálló szigetelő képességű panelek, melynek köszönhető a hasznos terhelhetőség növelése, az ellenállóképesség romlása nélkül.

lamberet blede

Minőség, szakértelem a Lamberet forgalmazójától

carrier transicold

lamberet

Minőség, szakértelem a Lamberet forgalmazójától