Hűtőközlekedési megoldások szakemberei

dc plus logo - lamberet hungaria

prima clima group

A PRIMACLIMA Kft. 2019-ben hivatalos forgalmazója lett a LAMBERET felépítményeknek és szigetelőkészleteknek Magyarországon. Öt akreditált felépítmény gyártó működik velünk Magyarországon, akik képesek kielégíteni a piaci igények iránti növekvő keresletet a dobozok és szigetelések tekintetében.

A fő motiváció az volt, hogy partnereinkel együtt működve Magyarországon a legkiválóbb minőségű dobozokat és szigetelőkészleteket forgalmazzunk és szereljünk össze. A múltbéli tapasztalataink alapján a problémák legfőbb oka a dobozok tartósságával kapcsolatos ügyfél tapasztalatok, az ATP szabványok betartásának hiányossága az élelmiszer / gyógyszer biztonságos szállításánál, valamint a dobozok hosszú szállítási határideje.

PRIMACLIMA GROUP-ként megállapodtunk a LAMBERET-tel a Magyarországi forgalmazásról, és elkezdtük a piackutatást az elsőosztályú termékekkel kapcsolatban, amelyek hosszú távon megtakarítást jelentenek majd az ügyfelek.

Befektetünk partnereink értékesítő és szerelő technikusainak képzésébe. Az oktatások 2019-ben a LAMBERET központjában megtörténtek. Az értékesítők valamint a szerelő technikusok műszaki ismerete döntő fontosságú a felépítmények és szigetelőkészletek megfelelő kiválasztásához és összeszereléséhez.

Minden partnerünk részt vett az oktatásokon a LAMBERET gyárában. Reméljük, hogy a piac pozitív módon fogadja majd, hogy növeljük az élelmiszer-szállítás színvonalát Magyarországon. Csapatunk a legjobbakat kívánja Önnek az élelmiszer-szállítás és az élelmiszer-feldolgozás területén.

Több képhez nézze meg a galériát a hűtős járművekről

Galériához

A funkciókról és a modell specifikációiról bővebben itt olvashat

Termékskála

Kérése, kérdése van?

Csapatunk készen áll meghallgatni, és tudásuk legjavát használva válaszolni, amilyen gyorsan csak lehet.

Kapcsolat felvétel

lamberet blede

Minőség, szakértelem a Lamberet forgalmazójától

carrier transicold

lamberet

Minőség, szakértelem a Lamberet forgalmazójától